Pretraži

NIKO NIJE ZNAO GDE JE: Pevačica se pojavila nakon 14 meseci i otkrila šta je radila, fanovi u šoku (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Lorde

Pevačica Lorde je prošle godine odradila svetsku turneju, napustila je sve društvene mreže pa se u potpunosti povukla iz javnog života.

——————– Sponsored ——————–

Lorde ovo nije prvi put da uradi ovo, naime i nakon što je objavila prvi album nestala je na tri godine i niko nije znao gde se nalazi, iako su brojni paparaci na sve načine pokušavali da je nađu.

22-godišnja pevačica je u aprilu prošle godine obrisala sve objave na društvenim mrežama na kojima je ostavila čudnu poruku.

– Sve teme su postale iste. Zato tragam ponovo za nevinošću, za misterijama krvi, za transcendentalnim.

Zvezda čije je pravo ime Ela Jelić O'Konor je nakon 14 meseci potpunog odsustva objavila kratku poruku povodom dvogodišnjice izdavanja poslednjeg albuma gde je otkrila šta se dešavalo i najavila da sprema novi album.

– Imam osećaj kao da sam bila potpuno dete kada sam snimala taj album pošto svakodnevno učim nešto novo i spoznajem nove osećaje. Kao da sam odrasla dosta u međuvremenu. Bila sam na Antarktiku. Imam psa i mačku. Naučila sam da umesim hleb, spremim dobru večeru i da se dovoljno dobro staram o biljkama a da ne uvenu – otkrila je Lorde.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz