Pretraži

„NIKADA SE NEĆU VRATITI MUZICI“: Britni Spirs novom objavom izazvala potpuno razočaranje fanova! (FOTO)

Showbiz
0
Britni Spirs
Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pop ikona Britni Spirs svojom najnovijom izjavom razočarala je fanove širom sveta!

U poslednjih nekoliko nedelja pojavile su se spekulacije da se Spirsova vraća u muzički studio i da planira svoj povratak u industriju jubilarnim 10 albumom.

Sada popularna pevačica je odgovorila na ove navode i naslove koji su okupirali američke medije, te je demantovala pomenuta nagađanja.

„Samo da razjasnimo, većina ovih natpisa su đubre!!!“, napisala je ona u jednom svom Instagram postu, pa dodala: „Navode da sam u kontaktu sa nekim ljudima oko mog novog albuma… Nikada se neću vratiti muzičkoj industriji!“

Neki od pomenutih izvora su sugerisali da je pevačica kontaktirala Džuliju Majkls i Charlie XCX za saradnju, ali je pop zvezda ove navode oštro demantovala.

Međutim, Britni Spirs se nije u potpunosti odrekla muzike. Ona je u sklopu pomenutog posta otkrila da sada piše muziku samo iz zabave, kao i da je napisala više od 20 pesama za razne izvođače u prethodne dve godine i da veoma uživa u tome.

„Kada pišem, pišem iz zabave ili za druge ljude! Za sve one koji su pročitali moju knjigu, postoji još gomila stvari koje ne znate o meni… Napisala sam preko 20 pesama za druge u poslednje dve godine!! Ja sam kompozitor iz senke i iskreno uživam u tome“, napisala je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Nakon duge i teške sudske borbe sa svojim ocem Britni je nakon gotovo 14 godina uspela da povrati kontrolu nad svojim životom, pravima i novcem 2021. godine.

Podsetimo, ona je nakon toga imala jedan muzički „izlet“, kada je u avgustu 2022. godine izbacila duetsku pesmu sa Eltonom Džonom pod nazivom „Hold me closer“. Ovo je bila prva pesma jedna od najpopularnijih svetskih zvezda posle pauze duge šest godina.

Njeni fanovi od tada nestrpljivo očekuju sledeći muzički korak Spirsove, međutim ona je novom izjavom nedvosmisleno stavila tačku na svoju muzičku karijeru kao izvođač.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz