Pretraži

„NIKADA NEĆU ZABORAVITI UDARCE, BILO JE I KRVI“: Amber svedoči protiv Džonija Depa

Showbiz
0
Photo: Instagram/amberheard

Nakon što je Džoni pre nekoliko dana šokirao iskazom protiv bivše supruge Amber, sada je na red došao trenutak i da ona predstavi svoju stranu priče.



Ona se tom prilikom vratila na sam početak njihove veze, odnosno na njihovo upoznavanje i prvi sastanak, za koji je, kako je istkla, smatrala d aje zapravo u pitanju audicija za film "The Rum Diary".

Ipak, bio je to pravi sastanak a ona je rekla da su kliknuli na način na koji to nije očekivala.

Razgovarali smo o knjigama i muzici, poeziji. Volimo puno istih stvari. Opskurne pisce i zanimljive knjige i pesnička dela za koja nikad ranije nisam čula da ih neko drugi zna ili voli kao ja – rekla je u svedočenju i dodala:

Znala sam ko je on. Nisam bila obožavatelj njegovog rada. Znala sam da je jedan od najpoznatijih ljudi na svetu. Otišla sam od njega zadivljena jer smo se slagali oko mnogo stvari – otkrila je Amber.

Nakon toga, Depova bivša draga se dotakla i situacije kad ju je glumac prvi put navodno udario.

Screenshot: Youtube/ TheEllenShow

Screenshot: Youtube/ TheEllenShow

 

Nikad to neću zaboraviti. Taj trenutak mi je promenio život – ispričala je ona vidno potresena.

Na sudu je rekla da se njegovo ponašanje u vezi promenilo, te da je počeo da pije nakon što se neko vreme suzdržavao od alkohola zbog zdravstvenih problema. 

Prvi njegov navodni udarac opisala je kao "glupu situaciju". Kaže da ga je pitala za jednu od njegovih tetovaža. On joj je rekao da na tetovaži piše "Wino", na šta je ona počela da se smeje jer je mislila da se šali. On ju je zatim, tvrdi na sudu, ošamario jednom, nakon čega je udarac ponovio još dva puta uz reči:

– Misliš da si smešna kučka – navodno joj je to rekao.

Amber je potom spomenula i da su se svađali i zbog toga što je Dep veoma ljubomoran, a u nekoliko navrata optužio ju je i za neverstvo.

Poručuje i da su je njegovi šamari veoma boleli jer je nosio mnogo prstenja, zbog čega je imala osećaj da joj se nečiji zubi zabijaju u lice.

 Jednom je bilo i krvi po zidu – tvrdi ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz