Pretraži

NIKADA KRAJA PROZIVKAMA: Šakira ovog puta POTKAČILA svekra!

Showbiz
0
Photo: Instagram/shakira


Šakira i Pike su naizgled bili u jednom skladnom braku, međutim ništa nije baš savršeno kao što mi mislimo, pa je do njihovog kraha došlo nakon toga što ju je Pike prevario. Šakira mu nije ostala dužna i ubrzo mu je posvetila pesmu, a sada je na red došao i svekar.

Ovog puta je Šakira objavila novu pesmu pod nazivom ''El Jefe'' u kojoj spominje svog bivšeg svekra.

''Sanjaš da napustiš naselje, imaš sve što je potrebno da postaneš milioner, skup ukus, mentalitet, samo ti nedostaje plata'', jedan je od stihova koji se našao u njenoj novoj pesmi.

Komentari se nižu na konto teksta pesme, pa je jedan od njih da se Šakira našalila sa nazivom pesme, jer prvobitno El Jefe znači šefe, a to je i nadimak koji su joj prijatelji dali.

''Kažu da nema zla koje traje više od sto godina, ali moj bivši svekar je i dalje tu i nije zakoračio u grob'', glasi stih.

Za samo par sati spot je prešao više od tri miliona pregleda.

 
Foto: Youtube printscreen/ZeBrA

Foto: Youtube printscreen/ZeBrA

 

Podsetimo se, Šakira i Pike su bili zajedno 12 godina i imaju dva sina, ali nikada nisu bili u braku. Ubrzo nakon što su raskinuli prošle godine, fudbaler Pike joj je našao zamenu i to devojku koja radi za njegovu sportsku i medijsku grupu, a kako mediji pišu on je sa njom bio u isto vreme dok je bio sa Šakirom.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz