Pretraži

NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI: Sindi maskom za Noć veštica oduševila sve, komentari ne prestaju da se nižu (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:sindi_models

Ivana Stamenković Sindi je na svom Instagram nalogu podelila fotografije sa proslave Noći veštica, a kostimom koji je odabrala za ovu priliku oduševila je sve pratioce.

Nekadašnja članica popularne grupe “Models“ Sindi je i te kako aktivna na društvenim mrežama, pa je tako bilo i ovog puta, kada je sa fanovima podelila fotografije snimljene uoči  Noći veštica.

Sindi se ove godine maskirala u lik iz popularnog filma “Avatar“, a izgledom je oduševila svoj brojne pratioce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Stamenkovic (@sindi_models)

Na sebi je nosila plavi kombinezon sa plavim šljokičavim čizmama na štiklu, a njen ostatak maske bio je pravo iznenađenje.

Ona je uradila totalno istu šminku kao pravi lik iz “Avatara“ i uz to je dodala i sočiva u boji, dok je kosa bila u kikicama, te je stvarno izgledala kao da je izašla iz istoimenog filma.

Foto:Printscreen/Instagram:sindi_models
Foto:Printscreen/Instagram:sindi_models

Očigledno je da se poznati svake godine “takmiče“ ko će imati najbolju masku za Noć veštica, a to su i influenseri dokazali ovih dana kada smo imali priliku da vidimo njihove maske za ovaj događaj koji donedavno nije bio prihvaćen u Srbiji.

Komentari njenih pratilaca na račun njene maske su se samo nizali, pa su čak neki i konstatovali da i u ovom izdanju je jako zgodna.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz