Pretraži

„NIKAD NISAM IMALA NIŠTA ŠTO JE SAMO MOJE“: Paris Hilton iskreno o roditeljstvu

Showbiz
0
paris hilton
Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Paris Hilton je uspela do samog kraja da sakrije vest da će postati majka. Ona i njen izabranik Karter Reum uživaju sa dečakom Feniksom Baronom, a zanimljivo je da njena majka nije znala za to sve dok se dete nije rodilo.



Najpoznatija hotelska naslednica je napravila pravo iznenađenje za sve, a kako je sama rekla, mnogo su se plašili da će se vest brzo proširiti i rešili su da je sačuvaju samo za sebe.

Bilo je jako teško, ali čak i njena majka nije znala za dete, saznala je tek kad se dete rodilo.

– Čak ni moja majka, moje sestre, moj najbolji prijatelj nisu znali za njega do sedam dana nakon rođenja. Bilo je jako lepo deliti to s Karterom, to je bilo naše zajedničko putovanje. Moj život je bio toliko javan i osećam da nikada nisam imala ništa što je samo moje – objasnila je ona svoj postupak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Porodica joj nije zamerila na ovoj odluci, a njena majka se ne odvaja od unuka, koji je sada glavna tema cele porodice.

– Kad sam pokazala našeg dečaka svojoj mami to je bilo toliko neverovatno, videti njen izraz lica. Bila je toliko iznenađena – samo izraz na njenom licu bio je neprocenjiv – rekla je Paris.

Kako je jednom prilikom njena majka Kejti rekla, ona i njen suprug su izvan sebe od sreće, a za Paris i Kartera misle da će biti sjajni roditelji i savršena porodica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz