Pretraži

NIJEDNOJ ŽENI NE TREBA MUŠKARAC DA BI BILA SREĆNA: Dara Bubamara otkrila zbog čega joj nije potreban partner

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/darabubamara_official

Pevačica Dara Bubamara je 2020. godinu dočekala radno sa svojom publikom, a s obzirom na to da ima sve što poželi i da je ispunjena na svim poljima, ona je imala samo jednu želju u ponoć.

——————– Sponsored ——————–

Dara je za "Alo" rekla da je u prvom minutu Nove godine poželela samo zdravlje.

  • Kada razmišljam o tome šta najviše želim sebi, nije foliranje kada kažem da je to isključivo zdravlje. Smatram da sam se ostvarila u svemu i da je jedino na šta ne mogu da utičem upravo zdravlje. Kada pogledam svog sina i svoju porodicu, samo poželim da budu zdravi, a sa njima i ja – priznala je pevačica.

Dara Bubamara je istakla da joj za sreću nije potreban muškarac, a onda je otkrila kakva je njegova uloga u životu žene.

  • Ne verujem u to da je žena srećna samo ukoliko ima muškarca da je čini srećnom. To su gluposti! Nijednoj ženi nije potreban muškarac da bi bila zadovoljna sobom. Oni su tu da ulepšaju naše živote, ali se i bez njih može i to vrlo uspešno – izjavila je pevačica za "Alo" i dodala da je ona sama svoj džek, kao i da sama sebi kupuje poklone.


Folkerka je dobila epitet seksi mame, što joj veoma laska i zbog toga će se truditi da ga opravda.

  • Kojoj ženi smeta takav kompliment? Ta koja kaže da joj ne prijaju komplimenti mnogo laže. Nema ništa loše u tome kada mi kažu da sam zgodna mama. Jesam i tek ću da budem u ovoj 2020. godini. Šta mi ko može? – rekla je u intervjuu za pomenuti list.

Pevačica je za Novu godinu nastupala u zatvorenoj odevnoj kombinaciji, ali je ispod nje nosila seksi donji veš.

– To što sam za novogodišnji nastup bila u svedenoj crnoj haljini znači samo da sam ispod imala provokativan, crveni veš. Važno je da je ono što se vidi pristojno. Ono što se ne vidi može malo i da gori – otkrila je Dara.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz