Pretraži

NIJE TO OČEKIVALA: Evo kako je Anabela reagovala kada je videla da su se Luna i Marko pomirili

Showbiz
0
Photo: Instagram/anabelci

Međutim, ona je ovu vest saznala jutros i to sasvim slučajno. Naime, Anabela je bila zadužena da promeni baterije na bubicama svim učesnicima u rijalitiju te nije očekivala scenu koja ju je zatekla.



Luna i Marko su spavali zagrljeni u krevetu kada je Anabela prošla pored i videla ih. Nakon što je napustila sobu pevačica je priznala da je bila šokirana prizorom.

– Svi me osuđuju. Što se mene tiče, imaju moj blagoslov i oprost, ali ne i mene! Sve sam očekivala, ali ne i da će ona da me odbaci. Naša ljubav i povezanost nisu zaslužile ovo. Da prolazimo jedna pored druge tako… Moj najveći strah je bio da me deca napuste, eto, jedno je odustalo, još dvoje mi je ostalo. Nadam se da je dosta od života šibanja.

– Više neću raditi na našem odnosu, ne mogu više da budem odbačena, svega što sam prošla u "Zadruzi" od strane nje, njenog oca i dečka ovde, imam strah da ih imam u životu, svi su me ispovređivali. Ona im je dala za pravo. Trebalo je da kupi moju ljubav, tako što će mene da škartira… Nisam odustala ja od nje, odustala je ona od mene. Ne mogu da molim za ljubav svog deteta. Prevelik sam udarac primila ovde – govorila je Anabela.

https://youtube.com/watch?v=mBR6FwwmLMk

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz