Pretraži

„NIJE TO NIKAKAV HIR“: Katarina Grujić za avionski let izdvojila neverovatnu sumu, pa se ovako opravdala

Showbiz
0
Photo: Instagram/Screenshot/katarinagrujic.doll

Još dok se spremala za ovaj put i koncerte koje je pripremila za fanove na drugom kraju sveta, mnoge je iznenadila suma koju je Katarina izdvojila za let do Australije.



Naime, radi se o cifri od 8.700 evra, a pevačica je ovaj novac izdvojila kako bi mogla da leti biznis klasom. I dok se nekima ova suma čini preteranom za običan let, Katarina smatra da je ovo bila neophodnost kako bi se na adekvatan način pripremila za turneju.

Nije to nikakav snobizam niti hir, put do Australije je naporan i dug, a preseda se nakon šest sati leta, u Dubaiju. Kako sam tamo krenula na turneju, a ne na odmor, neophodno mi je bilo da se naspavam i tamo stignem orna, a ne izlomljena. Neumesno je da pričam o parama i o tome koliko sam kartu platila, ali vam mogu reći da ja puno radim i da je logično i da trošim. Neko kupuje nekretnine, skupe automobile, a neko voli da dobro popije, pojede, otputuje negde – rekla je Kaća za "Alo".

Da pevačica ne žali para za luksuzni odmor imali smo prilike da vidimo skoro kada je svog supruga, fudbalera Marka Gobeljića iznenadila putem u Dubai. Ona je izabrala eksluzivni hotel u kome samo noćenje košta 1.000 evra, o čemu više možete pročitati ovde.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz