Pretraži

NOĆ U HOTELU KOŠTA 1.000 EVRA: Katarina Grujić častila Gobelju luksuznim putovanjem

Showbiz
0
Photo: Instagram/gobeljamg7

Muzičko-sportski par uživa u skladnom braku, a kako bi napravili mali predah od brojnih obaveza, oni su otputovali na daleku destinaciju, a kako navode mediji, Kaća je sama iskeširala ceo put i aranžman:



  • Kaća je odlučila da iznenadi Gobelju odmorom u Dubaiju. Sama je našla aranžman, uplatila i samo obavestila muža da spakuje kofere! Marko se iznenadio, ali se nije bunio, već je odmah pristao da "skoknu" u Dubai. Kaća je pravo sa nastupa u Crnoj Gori otišla na aerodrom, gde ju je sa koferima čekao Marko. Zbog poslovnih obaveza njih dvoje će na odmoru biti samo četiri dana – priča dobro obavešten izvor blizak popularnom paru i otkriva koliko će pevačicu sve to koštati.

Screenshot: Instagram/katarinagrujic.doll

Screenshot: Instagram/katarinagrujic.doll

 

  • Kaća je izabrala hotel u kome noćenje košta 1.000 evra. Znači, samo za hotel potrošiće 4.000 evra, a da ne pričamo o šopingu. U istom hotelu je i njihova kuma Andreana Čekić – rekao je izvor za Informer.

Inače, pevačica i fudbaler na put nisu poveli ćerkicu Katju, ali su se ubrzo nakon što su stigli na destinacuiju oglasili na društvenim mrežama i svima pokazali koliko uživaju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz