Pretraži

„NIJE PRVI PUT DA MOĆNI I BOGATI KASNE ZA NAMA“: Karleuša prokomentarisala Rijanin nastup na Superbowl-u, pa najavila svetsku karijeru (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/karleusastar

Pevačica sa Barbadosa, iako u blagosovenom stanju, održala je nastup koji je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama.



I dok su pojedini odušpevljeni njenom tačkom, ima i onih koji smatraju da ovo nije njen najbolji nastup u karijeri, a svoj sud dala je i pevačica Jelena Karleuša.

Ona je na svom Instagramu postavila svoju fotografiju od pre nekoliko godina, sa premijernog predstavljanja dueta sa Acom Lukasom i pesme " Bankina" i Rijaninu sa Superbowl-a, gde zvezda sa Barbadosa lebdi na platformi baš kao i Karleuša.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

 

Uporedivši sebe s njom, Karleuša je istakla je kako je čitav spektakl koji je svet pratio – „dokaz da smo uvek bili ispred njih". Iako iz „male zemlje", ona svakako planira da „prodrma planetu", a u tome će joj pomoći novi album koji po njenom mišljenju već nosi zanimljivu simboliku, iako još uvek nije ugledao svetlost dana.

Ovde nije poenta kopiranje, ovo je dokaz da smo uvek ispred njih. Da možemo – ako hoćemo, ne da pariramo nego da predvodimo. Ovo nije prvi put, nego stoprvi da oni veliki, bogati i močni ustvari kasne. To što smo mi iz Srbije, ne znači da ne možemo da diktiramo pravila. Moje želja sa albumom koji uskoro izlazi jeste svetsko pozicioniranje. Da dokažem da iz jedne male zemlje može da se drma planetom kada je reč o šoubiznisu… – napisala je Jelena i dodala:

– …Nikada nisam odustala u svojoj nameri, nikada i neću… Jer je anđeo čuvar uz mene – poručila je, između ostalog, ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz