Pretraži

„NIJE PRIJATNO…“ Majka Duška Tošića progovorila o navodnom porodičnom nasilju

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Duškova majka Nikoleta, koja živi u selu Orlovat, prokomentarisala je porodični skandal, kao i zabranu prilaska koju je njen sin dobio na 30 dana odlukom suda.

Ona je za medije rekla da nije tačno da je njen naslednik udario suprugu iako je, kako kaže, upućena u sve.

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

– Čujem šta se sve piše i verujte mi da mi, kao majci, nije prijatno kad sve to dođe do mene. Nije istina da je moj sin bilo koga udarao. To nije tačno. Novine, naravno, imaju pravo da pišu, tu ništa ne mogu – rekla je Nikoleta za domaće medije i dodala:

  • Ne znam kako bih reagovala da me muškarac udari. Neću ništa da komentarišem i zato nemojte da me pitate. Ni druge to ne treba da zanima, mislim na komšije.


Podsećamo, Jelena je 7. januara prijavila Duška policiji tvrdeći da ju je pljunuo i udario u lice. Pevačica nije želela da podnese prijavu protiv supruga i nije htela da prihvati medicinsku pomoć. Tošić je zatim otišao u policijsku stanicu Savski venac, gde je dao izjavu. Odmah mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska pevačici 48 sati, koja mu je u nedelju produžena na još 30 dana.

Nakon toga oglasio se i pevač koji je demantovao optužbe, a na saslušanju je izjavio kako supruga Jelena želi da mu napakosti i da mu smešta aferu, jer im je brak u krizi.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz