Pretraži

,,NIJE NAS POGODIO NJEN ODLAZAK IZ GENERACIJE ZED „: Henny progovorio o Breskvicinom nastavku karijere

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ brrrreskvica/ hennypijem

Henny je istakao da je očekivao da će ovako nešto da se dogodi i da su saradnju završili skroz korektno, sa obe strane. 

 – Čuli smo se naravno. Napisala mi je jednu skroz kul poruku. To je to, ona je izašla iz Generacije Zed i ušla u neke nove priče – započeo je on i istakao da gubitak Breskvice imaju sa kim da nadomeste.



  • Iskreno, nije nas pogodio njen odlazak, jer mi stvarno imamo dosta jakih izvođača. Žao mi je što nije ostala, ali ima ona i te kako razloga što je otišla. Podržavam svačiju odluku. Voyage, Nucci i Zera su trenutno naši najpopularniji izvođači, oni drže kanal da bude u najvećem mogućem trendu. To će, naravno, da se širi vremenom. I ja sam sad izbacio pesmu koja je u trendingu, ne kažem da ću ja da budem deo fantastične četvorke, ali idem ka tome. 

Iako su prekinuli poslovnu saradnju, Miloš je istakao da razume njen potez, ali takođe dodao da, kada je u pitanju budućnost, svetlija karijera čeka Vojaža.

  • Breskvica i ja imamo jedan jako normalan odnos, malo više poslovni odnos. Ali Voyage je ipak moj drugar, mi se družimo na nekoj malo većoj frekvenciji,  a sa njom je to samo poslovno. Mi smo se viđali i pre nego što je napustila naš label. Ja nju razumem na neki način. Ona je sa Voyageom na istom kanalu, njih dvoje su raskinuli i to ne može da funkcioniše normalno. Morala je da ode, ja sam to znao i ranije. Sada je ušla u ozbiljnu muzičku industriju, a Generacija je priča gde artisti mogu da budu nezavisni i da sami sebi grade karijere – istakao je on i dodao: 

  • Iza Breskvice sada stoji ceo jedan tim koji radi za nju. Sa tim nema greške svakako, ona je talentovana i sa celom industrijom iza nje, to je sigurno pun pogodak. Sa druge strane, Voyage je lik koji nikad neće odustati, koji uvek nađe način, koji je uvek u trendu i koji nikada neće napraviti neki kiks. Čak i ako ga napravi, iskoristiće ga u svoju korist. Tako da, ne mogu da stanem ni na čiju stranu, ali naravno, staću u Voyagevu stranu,  jer je on deo Generacije Zed. On će možda napraviti možda veću priču, samo zato što razmišlja na pravi način. Ali opet, ne mogu da kažem da Breskvica neće, jer za nju razmišljaju drugi ljudi, koji su u muzičkoj industriji dugo godina. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz