Pretraži

„NIJE MOGLO BOLJE DA SE ZAVRŠI“: Stefan Shy o utiscima sa Pesme za Evroviziju, pa otkrio da li će se opet takmičiti

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji koja će se održati u Liverpulu biće Luke Black sa pesmom "Samo mi se spava", a jedan od finalista je bio i Stefan Shy, poznat i po velikom uspehu u IDJShow-u.



Stefan je za IDJ govorio o svom doživljaju celog takmičenja za Evroviziju, iskustvu koje nosi, ali i planovima koje ima za budućnost.

– Baš sam zadovoljan, nije moglo bolje da se završi, očekivao sam i manji plasman s obzirom na konkurenciju. Nemam za čim da žalim, izašao sam iskusniji iz još jednog takmičenja – rekao je Stefan.

Među svim takmičarima je vladala odlična atmosfera, a kako nam je Stefan otkrio, on je imao neke svoje favorite, koji, nažalost, nisu pobedili.

– Moji favoriti su više ispadali u polufinalu, nažalost. Iz mog polufinala bio je to Adem Mehmedović, virtuoz na klaviru, on je veliki muzičar, pored njega Ivona, Anđelina, ona nema lošu pesmu, ali isto kao ja mora da poradi na scenskom nastupu. I ne smem Princa da zaboravim, on je moj jako dobar prijatelj – ispričao je on.

Photo: IDJ

Photo: IDJ

 

S obzirom na to da smo svedoci svake godine kako se neki pevači prijavljuju više puta i žele da isprobaju sreću, zanimalo nas je i da li bi Stefan hteo opet da bude deo srpskog izbora za pesmu Evrovizije.

– Dobro bih razmislio, već sam dva takmičenja prošao za manje od godinu dana, pa mi treba malo vremena da se odmorim. Zasad planiram da se više posvetim studiju, a za takmičenja ima vremena – dodao je on za kraj.

Stefan Shy vredno radi i na novim pesmama, a sa nestrpljenjem očekujemo da čujemo njegove nove pesme, mada je pevač istakao i da u nekim segmentima muzike još uvek traži sebe.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz