Pretraži

„NIJE MI NIKO POTREBAN DA BIH BILA SREĆNA“: Luna Đogani i Marko Miljković otkrili na koji način ih je roditeljstvo promenilo

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/marko.miljkovic

Njih dvoje su stali na "ludi kamen" pre nešto više od dve godine, nakon čega su dobili ćerkicu Miu. Par sada očekuje još jedno dete, a Luna bi trebala da se porodi u oktobru.



Oni su za Novu, u emisiji "Ispovesti", otkrili koliko ih je roditeljstvo promenilo.

Dosta smo se uozbiljili, promenili smo se, gledamo da rešimo probleme sada da ne ostavljamo, nastupila je neka zrelost i kod mene i kod Lune – rekao je Marko, a potom se osvrnuo na ćerkicu Miu i kako bi reagovao kada bi ona odlučila da se bavi javnim poslom.

Ja sam uvek za to da se pusti da ona sama izabere šta će najviše da joj prija. Kroz neke cake ćemo saznati šta želi i čime želi da se bavi. Da ne bude moraš to i to jer je to plaćeNo puno, ne mora. Voleo bih da je vidim da uživa u nečemo čime će se baviti – izneo je on, a potom priznao čime se sve bavio u mladosti, kao i da mu je jedno od zanimanja bilo ozbiljna životna škola.

Ja mogu da kažem da sam pravio gluposti, a zbog posla koji sam radio ne. Ja sam radio dosta poslova, malo ko može da se pohvali sa tim raznovrsnim poslovima koje sam i ja radio. Jedno vreme sam radio i kao konobar, trebao mi je novac hitno i uleteo sam da radim kao konobar i to je ozbiljna životna škola, mnogo sam stvari naučiš.

Luna se na neko vreme povukla iz medija, kako bi uživala u trudnoći i odrastanju ćerkice bez pritiska javnosti.

Baš mi prija, radim onako kako meni prija i kako osećam. Nije mi niko potreban da bi bila srećan, nisam neko ko je željan slave novina i tako dalje. Bila sam jedno vreme previše svuda, izlazila iz frižidera sada sam ušuškana i lepo mi je – rekla je Luna, a zatim su njih dvoje izneli svoje planove za budućnost.

Priča je postojala ali još uvek nismo krenuli u realizaciju, ogroman je to zagrljaj, veliki tim ljudi bi trebao da se skupi da bi se to ostvarilo, a da radimo na nekoj televiziji ne bi imali svoju slobodu, videćemo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz