Pretraži

„Nije mi bilo dobro“: Luna Đogani prvi put otvoreno o incidentu svog supruga, a evo kako je Anabela prokomentarisala zeta

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Influenserka Luna Đogani po prvi put je dala izjavu za medije nakon incidenta u kom je jedan od glavnih aktera bio njen suprug Marko Miljković, a nakon nje oglasila se i njena majka, proslavljena pevačica Anabela Atijas.

Poznato je da je pre dve nedelje, nakon žestoke svađe sa komšijama, Marko Miljković završio u pritvoru u kom je zadržan 48h.

Nakon izlaska iz pritvora, on se oglasio i otkrio kako neće iznositi detalje incidenta jer je proces u toku, ali da je priča mnogo veća od one koje je plasirana.

Za razliku od Marka, njegova supruga Luna se, dok je javnost brujala o skandalu, nije oglašavala, a vreme je provodila u stanu brinući o ćerkicama. Ona se potom vratila na mreže, ne komentarišući ceo događaj, već su njeni pratioci imali priliku da vide da je influenserka nastavila sa svojom svakodnevnom rutinom.

Foto:Printscreen/Instagram:luna_djogani

Međutim, sada nakon dve nedelje ona je odlučila da se oglasi ovim povodom, te je u jednoj emisiji otkrila kako gleda na celu situaciju, sada kada su se strasti stišale.

„Ja sam dobro. Svi smo na okupu, Marko je kod kuće. Ja se nisam oglašavala tada, neću puno da pričam o tome ni sada.Ostajem dosledna tome. U tim trenucima mi nije bilo dobro, nije mi bilo svejedno. Sada je najbitnije da je Marko došao i da je sa nama. Deca su mala…nisu ni razumela šta se desilo, ali dobro. Meni je porodica na prvom mestu i to će uvek biti tako„, rekla je ona za „Premijeru – vikend specijal“.

S obzirom na to da su se u medijima između ostalog pojavila spekulacije o odnosu popularnog para, kao i da li će doći do razvoda, Luna je sada raščistila i ove glasine.

„Naravno da ne, naslovi su netačni, da smo staviti tačku na naš odnos, apsolutno nije istina. Sve je u najboljem redu među nama i to je to . Ja kada sam se udavala, udavala sam se i u dobru i u zlu. Treba biti uz partnera i kada je sve dobro i kada nije dobro, rekla je on, pa dodala“, istakla je ona, pa dodala ko je njoj najbitniji na kraju dana.

„Kada dobiješ decu najbitnija su ti deca. Meni je fokus samo na njima. To generalno treba tako. Ja se borim za takve stvari i sada i uvek ću. Njihov osmeh je moja najveća pobeda.“

Dok je Marko bio u pritvoru, imali smo priliku da vidimo da su Lunin otac, Gagi Đogani, i njena mlađa sestra, Nina Đogani, neprestano cirkulisali oko doma Miljkovića, a za to vreme svi su se pitali gde je influenserkina majka, pevačica Anabela Atijas.

S obzirom na to da je poznato da Marko i ona svojevremeno nisu bili u dobrim odnosima, sada su se mogli pročitati komentari da se Anabela zapravo nikada nije pomirili sa brakom najstarije mezimice i Marka.

Međutim, ona je sada sa Lunom učestvovala u davanju izjave, te je otkrila gde je ona bila tokom tih dana.

„Šta god da se desi, lepo ili ružno, ja sam tu! Pre svega ja sam njihova majka, baka… jednostavno ne bi bila srećna da ne učestvujem u njihovim životima. Tako treba, moram da svoje podržim i u dobru i u zlu„, rekla je Anabela, pa dodala.

„Ja sam stvarno bila jaka. Trebam Luni takva jaka… zamisli da smo svi popadali. Maksimalno sam bila smirena da to sve izguramo. Svako je radio po osećaju. Ja sam bila sve vreme sa Miom. Zabavljala sam je da ne oseti ništa i ništa nije ni osetila. Porodica je najbitnija i svi treba da radimo na tome. Sve je za ljude… Svima sve možeda se desi, nemojte da mislite da ne može! Opet na kraju sve se dobro završi.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz