Pretraži

„NIJE MARKETINŠKI TRIK“: Severin otvoreno o odnosu sa Popovskom i stavu IDJCouch-eva

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/itseverin

Kako komentarišeš činjenicu da se tvoji postupci ne dopadaju IDJCouch-u Teodori Džehverović?

  • Pa mislim da svako ima pravo da kaže svoje mišljenje, pogotovo Teodora koja je žiri i koja je u ovom poslu duže od mene.


Da li misliš da je tvoj potez sa Popovskom pogrešno protumačen i da je tvoja namera bila drugačija od onoga što si ti zamislio?

 – Mislim da je svakako pogrešno protumačen, jer ja sam osoba koja mnogo voli da se zeza i koja je konstantno pozitivna, što i mislim da je u show biznisu i te kako jedan veliki plus. Izjavio sam da mi je drago što sam stupio u kontakt sa njom i što danas, sutra možemo izaći na piće i zezati se što jeste poenta svega.

Rekao si da voliš svoju devojku i da je sa Teodorom Popovskom sve bilo isključivo marketinški trik. Da li tvoja devojka to podržava i kako se nosi sa tim?

 – Bio sam grub kada sam rekao da je marketinški trik, ja sam zaista htio u prijateljskom smislu da se zbližim sa Teodorom jer iako nisam zaljubljen u nju više. I dalje je smatram kao jednu jako gotivnu osobu i to moja devojka zna i podržava baš iz razloga što nije ništa bilo zlonamerno prema mojoj devojci.

Da li se slažeš sa Darkovim i Reljinim mišljenjem da je muzika najbitnija i da vam je to najbolji marketing?

 – Svakako da su Darko i Relja u pravu kada su rekli da je muzika najbitniji marketing, ali smatram da publika u današnje vreme dosta voli da prati tračeve i dešavanja iz privatnog života, te sam im zato dao komadić nečega privatnog.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz