Pretraži

NIJE JOJ PODRŠKA? Mirka Vasiljević otkrila da Vujadin olako shvata njenu trudnoću

Showbiz
0
Photo: Instagram/savicvujadin

Naša cenjena glummica je istakla da joj se ova trudnoća razlikuje od prethodnih, te da ima dosta mučnina za razliku od prethodnih.

  • Ja sam neko ko ne ume da se žali. Trudim se da prihvatim ono što se događa i nastavim dalje. Recimo četvrta trudnoća propraćena mi je ozbiljnim mučninama, koje su prisutne i dan danas iako sam u šestom mesecu, ali nateram se da se aktiviram i vrlo brzo zaboravim na sve to, mozak postaje moj saveznik, a ne protivnik – rekla je Mirka Vasiljević i dodala:


  • Posmatrajući drugarice koje se tek sada ostvaruju u ulozi majke shvatila sam da bih kroz sve to volela i ja ponovo da prođem. Možda ću da zvučim kao neka baba, ali sve ono što je bilo ružno, ili bolje rečeno teško, sam zaboravila – istakla je ona.

S obzirom na to da je u pitanju njena četvrta trudnoća, Mirka je bila iskrena i rekla da Vujadin olako shvata njena "druga stanja", ali da mu ne zamera.

– Vujadin moje trudnoće shvata olako. Za njega je to dođeš, prođeš i završiš. Ali pošto mi je najduži porođaj trajao tri sata sa ulaskom u bolnicu, ne zameram mu na takvom ponašanju. S druge strane, ja sam neko ko ne ume da se žali. Trudim se da prihvatim ono što se događa i nastavim dalje. Recimo, četvrta trudnoća propraćena mi je ozbiljnim mučninama, koje su prisutne i dan-danas iako sam u šestom mesecu, ali nateram se da se aktiviram i vrlo brzo zaboravim na sve to, mozak postaje moj saveznik, a ne protivnik.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz