Pretraži

NIJE IMALA GDE DA SPAVA: Milica Todorović lila suze dok je pričala o svom životu

Showbiz
0
Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Njena majka Jasmina prisetila se perioda kada je Milica bila učesnik muzičkog takmičenja, pa istakla da im uopšte nije bilo lako.

  • Dešavalo se da tri puta nedeljno putuje za Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gde da prespavamo kad se završi takmičenje. Milica želi da peva u svom gradu, ali je niko do sada nije zvao. Ja bih želela da zapeva na našem Trgu, jer je ona to zaslužila. Želja mi je da imam još unučića, ona ima 30 godina. Moja najveća želja je da se ostvari u ulozi majke – rekla je Jasmina Todorović, a Milica je zaplakala.


Ona nije krila da joj je u tom periodu podrška bila koleginica Jovana Pajić, koja se takođe takmičila u istom muzičkom programu.

  • Bilo je trenutaka kada sam spavala kod Jovane Pajić, kad nisam imala gde. Moja mama je divna, ja je obožavam, ona je pravi sagovornik. Ja sam neko ko je bio uvek vredan i najbolji u školi. Nije bilo lako, ljudi često znaju da komentarišu da sam muškobanjasta, da ne umem da se ponašam damski. Oni ne znaju da je to moj štit. Ja sam osećala razne energije oko sebe i izgradila sam štiti oko sebe. Ja sam počela sa 14 godina, sa 18 sam snimila prvi album. Razne ljude sam sretala u životu. Na nastupima kad momci dođu da se slikamo, njima se ruka trese i tako se zaštitim. Nikad nisam imala neku neprijatnu situaciju – rekla je Milica, a onda joj je pušten video snimak sestrića Danila:

  • Ovo je moja prva ljubav, kad treba da izbacim neku brzu pesmu ja njega pozovem i pitam ga za mišljenje – pričala je Milica u suzama u emisiji Šok Tok.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz