Pretraži

NIJE BITAN DNK: Sergej Ćetkovič se pridružio ovoj humanitarnoj kampanji

Showbiz
0
Photo: Promo

Sergej Ćetković više od dve decenije uživa u braku sa svojom suprugom Kristinom. On i njegova supruga usvojili su dve ćerke, Lolu i Milu, a pevač je istakao u više navrata da ljude ne treba da bude sramota ukoliko su usvojili decu.



U jednoj emisiji on je pričao upravo na tu temu, pa izjavio da se čak i roditelji stide da pričaju o tome, što, kako kaže, ne bi trebalo. 

– Ljudi se pomalo srame da pričaju o usvajanju, a ne bi trebalo. Šta znači uopšte biti roditelj? To nije samo da si rodio dete, već biti njegova sigurnost, podrška, vodič – izjavio je on u jednom gostovanju, a sada se priključio humanitarnoj akciji, koja akcenat stavlja na odrastanje dece u zdravom porodičnom okruženju.

– Velika podrška za udruženje "Naša deca" iz Sarajeva i kampanju koju su pokrenuli uz podršku Unicefa "Nije bitan Dnk, bitna je ljubav"! Skrenimo pažnju javnosti na bitnost odrastanja u porodičnom okruženju i promociji hraniteljstva i usvajanja dece – poručio je Sergej Ćetković ispod fotografije koju je podelio.

Ovaj njegov gest je naišao na podršku mnogobrojnih njegovih kolega, ali i fanova. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz