Pretraži

„NIČIJA NIJE GORELA DO ZORE“: Severina o sukobu sa sestrom i druženju njenih bivših

Showbiz
0
Photo: Instagram/severina

Kako je priznala, žao joj je zbog svega što se desilo, a najviše zbog njene majke.Jedino zbog čega mi je žao jeste to što se moja majka od 86 godina osramotila pred komšijama. Znate da je to starim ljudima važno. I još jedna iz sela moje mame: "Ima jedna baba koja je polila rođenu sestru vrućom vodom zbog para. Đavolje su te pare". Nema porodice koja nema neku svoju priču. Samo one ostaju kao ožiljci u dubini porodičnih srca, a moje na naslovnicama. Nismo birali rodbinu, na nama je da ih volimo i pomažemo im kakvi god bili – ispričala je Severina.

Ona se osvrnula i na druženje njenog bivšeg supruga Igora Kojića i oca njenog deteta Milana Popovića, te otkrila da li je bila šokirana kada je to videla.

  • Ne, meni je prva asocijacija bila pesma Frane Lasića 'Zagrljeni'. Pomislila sam, o Bože, nestvaran je taj njihov susret, baš kao u stihu: Zagrljeni mi smo bili, iznenada to se zbilo, niti tebi niti meni nikad tako nije bilo. Vidite kako su božji putevi neočekivani. Zato ja verujem, kao što verujem da ničija nije do zore gorela – rekla je ona, pa kratko prokomentarisala razvod od Igora:

Ja sam otišla u tišini. I toga ću nastaviti da se držim – zaključila je pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz