Pretraži

NI UČITELJICI NISAM VEROVALA DA JE ZEMLJA OKRUGLA: Andreana Čekić o teorijama zavere (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Andreana je prethodno podigla veliku prašinu kada je u jednoj emisiji izjavila da je Zemlja ravna ploča, kao i da gravitacija "nije dokazana stvar", a sada je objasnila kako gleda na nauku.

– Dočekali su na nož, ali nisam ništa drugo ni očekivala. I dalje sam ravnozemljaš i znam da gravitacija nije dokazana. To ne kažem ja, nego je rekao i Nikola Tesla. Ja to nisam izmislila kao prvo. Nauka nije statična stvar, edukacije nikad dosta. Edukacija nije ono: išao sam u školu, završio sam i sad sam školovan i pametan i ne treba više ništa da me zanima. Sve što mi kažu ću da prihvatim i da klimam glavnom, ne. Možeš da se edukuješ celog života, ja to i radim tako što pratim situaciju i stvaram svoju sliku o nekim stvarima – rekla je ona za IDJTV i dodala:

– Nisam neko ko klima glavom i prima tek tako sve. Ja smatram da smo mnogo manipulisani. Na tu temu postoji mnogo videa, knjiga i starih zapisa. Možete da pročitate Bibliju i Kuran.



Ćekićeva se prisetila perioda kada je išla u osnovnu školu i nekih časova.

– Sećam se još u osnovnoj školi kada sam prvi put čula od učiteljice da je to gde mi živimo jedna lopta, planeta. Ja sam bila u fazonu: "šta?" Nisam se od prvog dana složila sa tim, jer moja čula meni nešto drugo govore i srećna sam što su ljudi počeli da se bave time, jer ne možemo mi baš sve da znamo – kazala je ona.

Pevačica je primetila kako nemamo nijednu sliku iz svemira koja je dokazuje da je Zemlja lopta.

– Sve su animacije, priznali su čak u NASI da je ona slika koju svi znamo iz škole, globus, da je to sve animirano i priznali su to. Sve to možete da pročitate na Internetu – istakla je ona.

– Ja mislim da su oni nama rekli da je Zemlja lopta da ne bismo ne daj Bože istraživali sami. Šta to ima posle Antarktika? Ja mislim da ima svašta nešto. Ide u prilog onima koji istražuju i uzimaju pare od nas građana i celog sveta da bi finansirali svoje projekte – zaključila je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz