Pretraži

,,NI DALJINE SE NE PLAŠIM“: Teodora otkrila kako se oseća bez Nina?

Showbiz
0
Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Teodora je slikala jednu stranicu knjige "Ukus neizgovrenog", sa naslovom "Čudo" ispod kog su reči koje su je dotakle.

Mnogi fanovi smatraju da je košarkaš Nino Čelebić, koji je trenutno u Brazilu, bio u Teodrinim mislima kada je čitala ove stihove. Na taj način je prema mišljenju nekih otkrila kako se oseća bez Nina.



  • Brojim dvesta drugi dan kako te ne grlim, pa te tražim po parfimeriji i okupana tobom. Svim se uspomenama prepustim… Tako mi dan obojiš. Jedino ovaj osećaj ne mogu ni sa čim da poredim, pa se ni daljine ne plašim. Znam da imaš jedini moć da me povrediš, strah je zabluda nesuđenih a ja se usuđujem da te volim – piše u knjizi, a u nastavku stoji:

  • Radujem se svakoj tvojoj novoj pobedi. Čak i kada nisam deo njih. Tebe bih jedinog i bez čula mogla da osetim. Dvesta drugi i poklanjam se svojoj istini. Najviše mi nedostaješ kada se neka lepa stvar dogodi. Poželim prvo sa tobom da je podelim. Gde god bio, maštam da si srećniji. Neka ti ovo bude podsetnik da sve što srcem poželiš to i ostvariš.

Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Podsetimo, Nino je krajem avgusta otputovao u Brazil, gde će biti do maja sledeće godine zbog svoje košarkaške karijere. Teodora ne krije da joj nedostaje, a to je i novom objavom pokazala fanovima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz