Pretraži

NEVOLJE U RAJU: Čini se da u braku Džej Lo i Bena Afleka ne cvetaju ruže (FOTO)

Showbiz
0
dženifer lopez ben aflek uspeh
Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Internetom već neko vreme kruže tračevi da je ovakav odnos samo farsa i ono što prezentuju medijima, a da je istina zapravo skroz drugačija.



Par je pogrejao ove glasine pre nekoliko dana, na premijeri Dženiferinog novog filma, kada nisu mogli da se suzdrže od rasprave. Oni su se pojavili na crvenom tepihu veoma ozbiljni, te su razmenili, čini se, nekoliko oštrih reči pred okupljenim reporterima. Dženifer je imala ljutit izraz lica, a Ben je izgledao nezadovoljno.

Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Supružnici su se nakon toga prisetili gde se nalaze, nabacili su osmehe i ispozirali uz poljupce.

Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, ovaj događaj podsetio je mnoge na sličnu situaciju sa Gremi nagrada u februaru. Pevačica i glumac su usnimljeni kako se prepiru, nakon čega je taj snimak postao viralan. 

Mnogi komentarišu da je Dženifer ta koja vrši pritisak nad Benom u javnosti i da on u većini slučajeva izgleda kao da ne želi da bude na javnim događajima, a ovoj činjenici ide u prilog upravo svađa sa dodele Gremija.

"Prestani. Izgledaj više prijateljski. Izgledaj motivisano", opomenula ga je Lopez. "Mogao bih", odgovorio joj je Aflek.

Međutim, Džej Lo odbija da prizna da u njihovom odnosu nije sve bajno, te je na Instagramu nakon svađe objavila video na kojem se čini kao da je sve savršeno. Ipak, ovo nije sprečilo šaljive komentare na račun supružnika na društvenim mrežama.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz