Pretraži

„NEŠTO ZANIMLJIVO POSTOJI U TEBI“: Valentina glasom i izgledom zaintrigirala IDJCoach-eve (VIDEO)

News
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.Tv

Ona se odmah izdvojila svojom autentičnom pojavom, a za ovu priliku takmičarka je izabrala da otpeva numeru "Sijam" pevačice Anđeline.



Slatka si. Pesme koje su ravne, poput ove, nekako traže da nas uvučeš u svoj svet, da nam doneseš neku atmosferu iz koje je pesma nastala. Ti si povremeno to uspevala, povremeno si nas i izbacivala iz tog sveta, zahteva da is sve vreme u jednom filmu. Takva je pesma, nema neki raspon – objasnio je Relja, a potom dodao:

Nešto u tebi zanimljivo postoji, što nisi pokazala u ovoj pesmi, iako si bila korektna. Ali mislim da možeš više. Verujem da ćemo se gledati još – poručio joj je on.

Screenshot: Youtube/IDJVideos.Tv

Screenshot: Youtube/IDJVideos.Tv

 

Nataša Bekvalac složila se sa njim, pa objasnila takmičarima da sem glasa, moraju da obrate pažnju na još neke stvariu svom predstavljanju:

Meni se dopao stav na početku, morala sam da gledam samo u tebe. Prelepa si, sem ovog što je Relja rekao. Morate da prepoznate šta se od vas traži kada je pesma u pitanju. Senzualna je dosta pesma, ti si imala dobre pokrete, tvoje telo je to pratilo, ali je falilo da me ščepaš malo, iako sma ti poprilično verovala – navela je ona.

https://youtube.com/watch?v=bW3yESXSSww%3Fsi%3DhsguXGAHxyart39y

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News