Pretraži

„NEŠTO NOVO I DRUGAČIJE“: Breskvica najavila nove singlove i duete (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Generacija Zed

Breskvica se početkom aprila vratila u Generaciju Zed, a od tada je objavila numeru "Loša" koja je za kratko vreme osvojila publiku, što dokazuju i milionski pregledi na Jutjubu, ali i pohvale koje je dobila na račun ovoh hita.



Kako mlada pevačica vredno radi na građenju svoje karijere, ona je sada na svom Instagram profilu najavila da njeni obožavaoci neće dugo čekati na nove pesme, jer je već pripremila četiri projekta koja će izaći u narednom periodu.

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

 

  • Ljudi, dugo me nije bilo, ali to je zato što vam spremamo nešto novo i drugačije kao i uvek – napisala je ona na storiju i precizirala:

U narednom periodu možete očekivati četiri nove pesme i četiri spota od mene, od toga dva dueta, jedan muški i jedan ženski. Ali tu naravno nećemo stati, uveliko radim na stvaranja novih pesama za vas – poručila je Ignjatovićeva.

Kako je ranije otkrila, jedna od numera poneće naziv "Mazohista", a sigurno smo da će mlada pevačica i ovog puta napraviti velike hitove, kao i da će za vrlo kratko vreme osvojiti srca publike.

 Podsećamo, pre nekoliko dana Anđela je na društvenoj mreži Instagram objavila i fotografiju sa svojim dečkom, kog je do sada vešto krila od očiju javnosti.

Međutim, i na toj sliki on je bio okrenut leđima, te fanovi nisu mogli da vide o kome se radi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz