Pretraži

„NEŠTO NAJBOLJE ŠTO MI SE DESILO“: Wajz iskreno o IDJShow-u, otkrio i kakve devojke voli (FOTO)

News
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Wajz je u IDJHOT-u rekao da su on i Mahrina bili zajedno, ali da "očigledno nisu jedno za drugo":



– Svako ima drugačije prioritete, njoj je muzika broj jedan, kao što bi nekome kao što je ona i trebalo da bude. Meni to lično ne može, uvek će mi ljubav i neke druge stvari biti ispred toga – rekao je Wajz.

On je sada ćaskao sa fanovima na Instagramu, koje je najpre zanimalo koji je njegov tip devojke:

Screenshot: Instagram/wajzara

Screenshot: Instagram/wajzara

 

  • Što se tiče tipa devojaka, nemam ga. Bukvalno može da me odradi bilo šta, smao mi je bitno da se nosi sa time, šta god bilo ili kakva god bila (znači može i bad girl i nerdy). Bitno mi je da mogu da kažem da devojka "sija", da li karakterom ili izgledom. Kad akažem nekome da "sija" to je najveći komplement koji može da dobije – objasnio je on.

Nakon toga, jedan od fanova mu je priznao da ima žćelju da se prijavi za drugu sezonu IDJShow-a i upitao ga da mu da nekoliko saveta.

Screenshot: Instagram/wajzara

Screenshot: Instagram/wajzara

 

  • Savet je da, za svakoga ko se premišlja d ali da se prijavi, samo to uradi. IDJShow je jedna od najboljih stvari koje su mi se dogodile – započeo je on pa dodao:

  • Saveta za samo takmičenje nema nešto previše, jer u suštini svako treba da pronađe svoje mesto…Ali nadam se da se takmičari neće plašiti da traže savet od nas iz prve sezone jer sam siguran da bi svako od nas pomogao sigurno – zaključio je Luka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News