Pretraži

NEOBIČAN ODABIR: Vuk Mob otkrio koje ime će dati naslednici

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Pevač Vuk Mob ponovo se oprobao kao učesnik u rijalitiju, ali napustio ga je kako bi proveo praznike sa svojom trudnom verenicom Oliverom u poslednjem mesecu trudnoće, ali i na samom porođaju.



– Jedva sam čekao da izađem, da je zagrlim i da joj kažem koliko mi je nedostajala i koliko sam želeo da budem pored nje i naše bebe. Suza nije bilo, jer nisam čovek koji krije emocije i stidi se njih. Srećan sam, spokojan i sada mi je srce na mestu. Odvajamo se samo kada imam neka televizijska gostovanja, a ostalo vreme provodimo zajedno ― istakao je Vuk za medije. 

  • Još uvek se adaptiram na činjenicu da sam posle četiri meseca na slobodi i polako se vraćam nekim redovnim obavezama. Olivera i ja smo obično kod kuće jer ni pre pandemije nismo preterano bili ljubitelji izlazaka, tako da nas u tom smislu nije mnogo poremetila ― dodao je on, pa otkrio kako  provode vreme do Oliverinog porođaja. 

– Naši bliski prijatelji dolaze kod nas, družimo se, sedimo, razgovaramo. To je mali krug ljudi sa kojima smo bliski i koji su mi, takođe, nedostajali kada sam bio u rijalitiju. Mislim da ćemo ćerkici dati ime tek kada se Olivera porodi i kada je budemo ugledali. Još uvek ne možemo da se dogovorimo jer Olivera želi da bude Kasija, a ja bih voleo da bude Lora – rekao je on. 

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz