Pretraži

„NEKE OD NAJTEŽIH TRENUTAKA SAM DOŽIVELA OVE GODINE“: Hejli Biber se oglasila posle svih drama (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/justinbieber

Iako je u braku sa Džastinom Biberom već nekoliko godina, fanovi ne prestaju da tvrdi da oni nisu jedno za drugo, te da je Hejli preotela pevača od Selene Gomez.



Vrhunac ovih priča je bio ove godine kada su fanovi neke Hejline postupke protumačili kao ismevanje i maltretiranje Selene. Internetom su se potom proširili dokazi da je Džastin navodno i dalje zaljubljen u Selenu, a da se Hejli trudi da je kopira u svemu. Selena se nedavno obratila fanovima i zamolila ih da prestanu sa pisanjem negativnih komentara i pretnjama smrću koje su redovno stizale Biberovoj ženi. Hejli joj se nakon toga javno zahvalila.

Sada, čini se da je Hejli odlučila da podeli sa svima svoja osećanja i psihičko stanje povodom cele drame i linča koji proživljava na društvenim mrežama. 

Volim da se šalim na račun svojih osećanja zato što mi je to nekad lakše nego da priznam da mi je teško. Ali iskreno, od početka 2023. godine doživela sam neke od najtužnijih i najtežih trenutaka u mom životu i moj um i emocije su krhke, najblaže rečeno… Znam toliko drugih ljudi koji se osećaju kao ja i samo želim da znate da niste sami.

Foto: Instagram printscreen/haileybieber

Foto: Instagram printscreen/haileybieber

Ona je takođe pozvala na širenje ljubavi i podrške.

Sada kada sam to rekla, hajde da budemo tu jedni za druge. Hajde da budemo tu za voljene i prijatelje i porodicu i strance. Budimo tu za ljude… Budimo tu i kada je teško. Bolji smo zajedno.

 

Foto: Instagram printscreen/haileybieber

Foto: Instagram printscreen/haileybieber

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz