Pretraži

NEKADA JE PLENILA LEPOTOM, DANAS IZGLEDA ZASTRAŠUJUĆE: Slavna glumica estetskim zahvatima promenila lični opis i – ne planira da se zaustavi! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Devedesetih je glumila dublerku u čuvenom filmu Žena mačka, dok je njen izgled od tada prošao kroz razne faze, a ubrzo je postala zavisna od estetskih korekcija.

Navodno je glumica nakon ovog filma želela da bude što sličnija mačkama, te da je takođe njen suprug bioi veliki ljubitelj ovih životinja. Pričalo se i da se bojala da je njen suprug, milijarder Alek N. Vildenštajn ne ostavi. Međutim, bogatašica je jednom prilikom opovrgnula šuškanja i rekla da je to učinila zbog sebe.

 

 

Uprkos velikim naporima da očuva brak, muž joj je bio neveran, a razveli su se nakon što ga je zatekla ukrevetu sa devetnaestogodišnjom manekenkom. Proces razvoda bio je dugotrajan, a poznato je i da joj je suprug tada pretio pištoljem.

Međutim, nakon što ju je muž ostavio, glumica je ubrzo našla sreću kraj 30 godina mlađeg Lojda Klajna, sa kojim neretko biva viđena u javnosti. Zanimljivo je i da se pre mnogo godina Džoselin našla na sudu, nakon što je svog partnera Lojda Klajna makazama isekla po licu i polila ga vrućim voskom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asia Middleton (@heirasia)


Mnogi smatraju da je glumica preterala sa estetskih zahvatima, a tome svedoče istare fotografije koje su isplivale. Džoselin je kraila prirodna lepota, a slobodno se može reći da je bila jedna od najlepših plavuša.

Na njenom licu vidljivi su ožiljci od višestrukih zahvata, koje uključuju drastičnu rekonstrukciju očiju, zatezanje lica imnoge druge zahvate koji su više puta ponovljeni.

– Kada se pogledam u ogledalo, prelepa sam sebi. Imam lice tačno onakvo kakvo sam htela – rekla je ona jednom prilikom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz