Pretraži

Nekada je bila kraljica skandala, a sada uživa u velikoj ljubavi

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ parishilton

Popularna Paris Hilton, jedno vreme kao da je nestala iz sveta šou biza, a sada je jasno i zbog čega. Starleta koja je prva imala svoj rijaliti, i koja je takođe i napravila od Kim Kardašijan ono što je ona sada, napokon je našla nekoga pored koga bi se skrasila.



Na svom Instagram profilu je okačila video sa svojim izabranikom i uputila mu emotivne reči:

– Srećna godišnjica, ljubavi moja! Od trenutka kada si ušao u moj život promenio si ga na sve načine. Svaki dan sa tobom je bio blagoslov. Pokazao si mi šta je zaista ljubav. Hvala ti na svim neverovatnim uspomenama, kasnim noćnim smehom i ranim jutarnjim poljupcima. Hvala ti što si me učinio sigurnom, držeći ruku kroz ovaj život i dokazao da dobri ljudi još uvek postoje. U tebi sam pronašla ljubav svog života, svoju drugu polovinu, svog partnera i svog najboljeg prijatelja. Hvala što si me učinio najsrećnijom devojkom na svetu! Tako sam uzbuđena zbog naše budućnosti zajedno! Volim te zauvek!- poručila mu je Paris.

Fanovi su bili presrećni kada su videli koliko lepo izgledaju na videu koji je ona podelila, pa su ih obasipali komplimentima, a među komentarima su se mogle naći i želje za bebu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz