Pretraži

,,NEKA JE ŽIVO I ZDRAVO, VIDEĆEMO GA ZA 15 GODINA U RIJALITIJU“. Sara Reljić progovorila o vesti da će Luna Đogani postati majka

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Sara je trenutno singl, ali je priznala da je imala simpatiju.

  • Baš sam je imala do pre neki dan, ali me je on nešto smorio, tako da više ni to nemam – rekla je ona iskreno, pa otkrila razlog:

  • Pa razočarao me je. Očekivala sam više od njegovog sitnog mozga.Reljićeva je takođe pomenula rijaliti i dotakla se vesti da će Luna Đogani i Marko Miljković prvi put postati roditelji.

  • Odavno sam prestala da je pratim. Nikad nas dve nismo bile nešto bliske niti u zavadi. Prosto nije moja zona interesovanja trenutno. Neka se ljudi vole, neka je to dete živo i zdravo. Vidimo ga za jedno 15 godina u rijalitiju. Svi su bili u rijalitiju Gagi, Anabela, Luna, nekako je valjda prirodan tok da ide i to dete u rijaliti – objasnila je ona našoj novinarki Danici Nikolić.

Više detalja o Sari Reljić, UkiQ, Boretu iz gurpe "THCF i Sajsi MC saznajte u "IDJHOT-u", koji se premijerno emituje na IDJTV Youtube kanalu u ponedeljak u 12 sati, a na IDJTV-u petkom u 18 sati.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz