Pretraži

„NEDOSTAJE MI MOJ MUŽ“: Kortni Kardašijan nakon hitne operacije uputila emotivnu objavu suprugu

Showbiz
0
Photo: Instagram/kourtneykardash

Kortni je podelila video sa evropske turneje Trevisa Barkera, rok zvezde i bubnjara, naglašavajući koliko joj nedostaje.



– Nedostaje mi moj muž – napisala je Kortni uz emodžije sa suzama, a Travis je ovu objavu repostovao, dodajući: 

– Nedostaješ mi, ženo moja!

Podsećamo, ranije ovog meseca, Kortni je doživela komplikacije u trudnoći, zbog čega je bila neophodna "hitna operacija fetusa". 
Nakon prijema u bolnicu, Kardašijanova je progovorila o svojoj operaciji i podelila novosti s obožavaocima na Instagramu, a potom se zahvalila svom suprugu Travisu Barkeru, koji je prekinuo turneju i hitno doputovao u Ameriku kako bi bio sa suprugom, ali i svojoj majci Kris Džener, koja je sve vreme bila uz nju.

– Zauvek ću biti zahvalna neverovatnim lekarima što su spasili život naše bebe. Večno sam zahvalna svom mužu koji je došao sa turneje da bude sa mnom u bolnici i brine o meni posle, moj kamen. I mojoj mami, hvala ti što si me držala za ruku.

 

 

Pošto je u prošlosti imala relativno laku trudnoću sa svojom prethodnom decom, nedavni strah bio je posebno uznemirujući za Kortni.

Kao neko ko je imao tri zaista lake trudnoće u prošlosti, nisam bila spremna za strah i na hitnu operaciju fetusa.

Podsećamo, Travisova evropska turneja je u završnoj fazi, a to će se poklopiti sa dolaskom njihove zajedničke bebe na svet. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz