Pretraži

„NEĆU PRUŽITI DETETU BAŠ SVE“: Sajsi MC progovorila o roditeljstvu

Showbiz
0
Photo: Instagram/sajsimcofficial

Kako je sada otkrila, ona trudničke dane provodi sa suprugom Markom Trmčićerm Krsmom, frontmenom pank benda "JNA", sa kojim je u braku dve i po godine.Prema njenim rečima, niko osim supruga nije znao da je u drugom stanju sve dok nije uradila prenatalne testove koji su joj, kako ističe, kao starijoj trudnici bili obavezni:

 Nisam želela da se od toga pravi neka fama. Bila sam i više nego zbunjena njihovim reakcijama. Brat, koji živi u Americi, zaplakao je i otvorio rakiju staru mnogo godina da nazdravimo. Ja nisam imala takav osecaj, bila sam, blago rečeno, zatečena i obuzeli su me brojni strahovi, ali i pogrešna uverenja o drugom stanju. Zbog toga mi je bilo mnogo lakše da se sa svim tim nosim ako to niko iz moje okoline ne zna i zato sam bila u "ilegali" – rekla je Ivana, pa istakla da je neke od strahova i predrasuda uspela da razbije.

– Prvo mi je bila zastrašujuća pomisao da će se moje telo deformisati, ali sam to uspela da prevaziđem. Tokom godina sam čula mnogo loših priča, da u trudnoći ispadaju zubi, opada kosa i bila sam ubeđena da se to dešava svima. U početku se nisam osećala nimalo blaženo, posebno zbog mučnina koje su bile iscrpljujuce, ali sam se smirila kad su mi doktori objasnili da su one dobar znak – navela je reperka.

Screenshot: Instagram/sajsimcofficial

Screenshot: Instagram/sajsimcofficial

 

Sajsi je potom istakla da je aktivna trudnica, ali da je jedna stvar muči.

– Muči me nesanica, a o svemu drugome vodim računa, možda ne baš u tolikoj meri kao što to radi neko ko vodi drugačiji život. Nisam od onih trudnica koje ne podižu nista teže od kašike. To je sasvim u redu, jer svako ima pravo na izbor, dok ja regularno obavljam sve kućne poslove, samo se brže umaram. Onda se malo odmorim, pa nastavim dalje – navala je ona i dodala da neće biti jedna od majki koje će detetu obezbediti sve što poželi.

– Ipak, nisam od onih koji smatraju da detetu treba obezbediti sve, pre sam za varijantu da mu neće ništa biti ukoliko mu nešto i zafali. I meni je dosta toga falilo kad sam bila mala, na primer, dugo nisam imala svoj krevet, pa sam spavala na poljskom. Svom detetu sigurno necu nabaviti neki "spejs-šatl", a i kasnije, kad bude malo poraslo, čak i ako budem imala mogućnosti da mu pružim sve, ipak to neću učiniti, da bi znalo kako je to kad ti je nešto uskraćeno. Zasad je to neka moja intimna škola roditeljstva – rekla je Sajsi MC za "Gloriu".

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz