Pretraži

„NEBROJENO PUTA SE DESILO“: Uraganka javno podržala Milicu Pavlović nakon incidenta

Showbiz
0
Photo: Instagram/sanjalilwolf

Mlada pevaica Milica Pavlović našla se u žiži javnosti kada se internetom proširio snimak na kom se vidi kako ona tokom nastupa otima dečku iz publike telefon i baca ga.

Kako se na kraju ispostavilo da je to učinila jer je on pokušavao da joj stavi telefon ispod suknje i snima je, što je i pevačica sama potvrdila, podršku joj je pružila koleginica Sanja Vučić koja je rekla da je i ona doživela isto iskustvo.

Screenshot: Instagram/senoritamilica

Screenshot: Instagram/senoritamilica

Nebrojeno puta se desilo i svaki put sam na mikrofon rekla. Mora da postoji doza vaspitanja i poštovanja. Nedopustivo – napisala je ona ispod objasve Milice Pavlović i dobila mnogobrojnu podršku fanova.

Ubrzo su i i druge poznate ličnosti dale javnu podršku Pavlovićevoj, a usledile su i rekacije fanova koji su podržali to što su pevaice javno istupile i pričale o tom problemu sa kojim se susreću.

Podsećamo, Milica je jasno stavila do znanja da takve stvari ne smeju da se dešavaju i da bi ponovo, ukoliko bi se našla u takvoj situaciji, učinila isto.– Upozorila sam ga jednom, upozorila sam ga drugi put. Treći put sam reagovala. To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje . Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da "pokušavaju da im se zavuku pod suknju" i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta. Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi muškarci, jer ovo je jedan vid se***lnog zlostavljanja na koje niko nema baš nikakvo pravo. I da ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Ponovo bih uzela telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo i da pokažem takvim muškarcima da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu – navela je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz