Pretraži

NE ZNAMO KAKO ĆE TO ZAPRAVO DA IZGLEDA: Članice grupe Hurricane rekle sve što znaju o ovogodišnjoj Evroviziji pa otkrile šta su spremile za publiku (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Dragan Medaković

Zbog toga su organziatori došli na ideju da umesto klasičnog takmičenja koje se odvijalo u tri večeri, naprave revijalni program gde će svaki takmičar učestvovati iz svoje zemlje.

Srbiju je ove godine trebalo da predstavlja grupa Hurricane, a članice su sada otkrile kako će sve izgledati.   • S obzirom na to da se pre mesečak dana desilo to da nas je snašlo to što nas je snašlo, otkazala se Evrovizija, 41 zemlja ostala je bez učešća na Evroviziji ove godine. Čitava ta organizacija većala je šta zapravo može da se desi, a da se to održi na neki način, da bude omaž Evroviziji – počela je Sanja Vučić u "Ami G show-u".

  • Otkad se održava Evrovizija, ovo se nikad nije desilo… Pa su morali da pronađu alternativni način da se to održi – dodala je Ksenija.

– Mi ne idemo, s obzirom na to da su i granice zatvorene, ne možemo prosto da se krećemo. Ono što će se zapravo desiti jeste dvosatni program, spektakl, odvijaće se to u Roterdamu, vodiće njihovi voditelji, kako bi to inače i bilo. Svi učesnici, uključujući i nas, otpevali su jednu pesmu u kućnim uslovima – nastavila je Sanja, a za njom se tada i Ivana nadovezala na priču:

  • Iznenađenje je i ta razglednica koja će se desiti, samo što mi još uvek ne znamo kako će to da izgleda zapravo. To je kao mali poklon Evrovizije svim učesnicima, zemljama… To je sastavljeno od naših privatnih snimaka, poruka ljubavi koje šaljemo.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz