Pretraži

NE ZNAM ŠTO JOJ SMETA MOJ SIN: Natalija „Trik FX“ odgovorila Anabeli na prozivke!

Showbiz
0
Photo: Instagram/anabelci, Instagram/natalijatrikfxofficial

Sani je progovorio o Anabeli, koja je pričala o njemu u Zadruzi.

  • Što se tiče te gospođe, devojke, žene ili šta već stvarno me ne zanima. Nije me zanimala 20 i kusur godina, niti me sada zanima. Kada novinari zovu, non stop pitaju nešto u vezi sa njom. Ja nju ne poznajem, niti sam je ikad poznavao, niti sam se ikad družio sa njom. Zašto bih nju komentarisao – rekao je Sani.

Natalija se nadovezala, jer ju je Anabela pomenula u negativnom kontekstu, kao i njenog sina.

  • Nisu prijatne stvari. Ja sam se stvarno šokirala i za Vesnu kada je rekla. To je ispalo kao da je neko Vesnu pokupio ispod plavog mosta, a ne ispod mosta gde je devojka živela u kući. Što se tiče mog sina, ja sam se stvarno šokirala i rekla sam da zaista nemam komentar. Uopšte ne znam kako je njoj ta rečenica uopšte pala na pamet, odakle njoj to, koliko tvoj mozak mora da bude… I dalje sam u šoku. Ne znam što joj smeta moj sin – dodala je Natalija.


Sani je potom priznao da je on bio u veoma dobrim odnosima sa Gagijem.

  • Meni smeta to što smo mi sa Gagijem bili jako dobri unutra i evo kažem da ću sa njim biti dobar i kada izađe. Bolji nego u onom periodu dok je bio sa Anabelom, jer je on stvarno jedan dobar momak i čovek – kazao je on, a Natalija je nastavila:

  • Duhovit je, blesav, prošao je i naučio. Mi se nadamo da će ostati takav kakav jeste i da kada bude izašao da neće imati posledice od svega ovoga. Vidim da on jadan više ne zna na koju će stranu, on se rasteže. Svi se oni rastežu na milion strana i pokušavaju da balansiraju, ali to je zaista teško. Da se ne sladimo, to je zaista nesreća jedne porodice i nikome na svetu ne bih to poželela. Volela bih da se izglade odnosi, pogotovo zbog deteta koje ni za šta nije krivo i kome zaista treba pomoć. Oni su ljudi koji imaju 50 godina, prošli su sito i rešeto. Njihov mozak bi trebalo da razmišlja na neki drugi način. Dete ni za šta nije krivo, jer ono ceo život gleda mamu i tatu kako se svađaju i još su to našli javno da rade. Kad god su u pitanju deca, ja sam na njihovoj strani.

Najvrelije priče sa naše i strane šoubiz scene možete pogledati u novom IDJHOT-u koji će se emitovati u petak u 20 sati na IDJTV-u.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz