Pretraži

„NE ZNAM KOLIKO ĆE TRAJATI“: Cvija obavestio fanove da se povlači sa estrade (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Cvija ima karijeru dugu 15 godina i važi za jednog od najtraženijih izvođača na domaćoj estradi, ali sada je odlučio da uzme nešto duži predah.

On je o tome obavestio pratioce na svom Instagram profilu, a ta vest je rastužila njegove fanove:  • Dobri moji, želim da vas obavestim da sam prvi put posle 15 godina bavljenja muzikom dozvolio sebi da uzmem duži odmor. Koliko će trajati ne znam, plašim se da mi se ne svidi – napisao je on, pa nastavio:

  • Elem, od 1. januara pa nadalje, sigurno par meseci neću nastupati. Ali svakako očekujte nove pesme, biću prisutan na digitalijama jako. 

Screenshot: Instagram/cvija1989

Screenshot: Instagram/cvija1989

 

Kako je Stefan objasnio, on želi da se posveti porodici i nekim drugim poslovima koje je započeo.

Posvetiću se malo više putovanjima, prijateljima, porodici i drugim poslovima koji su se kroz ove godine otvorili. Želim da se zahvalim Bogu, energiji, ljudima koji me iskreno vole i kockicama koje su se posložile da mogu na neki način povući ručnu i otići u blagu penziju u svojoj 33. godini života, na mariti za egzistenciju, bar kad su muzika i sve to što ona nosi u pitanju (noći bez sna, premor, društvene mreže – napisao je on i zaključio:

Hvala Bogu što se sve ovako životno i poslovno posložilo. Voli vas vaš nikad zadovoljniji C – napisao je Cvija.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz