Pretraži

NE ZNAM DA LI JE ON RETARDIRAN ILI… Voyage se izvinio jutjuberima, a Baka Prase ponovo osuo paljbu (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase

Mladi pevač Mihajlo Veruović, poznatiji kao Voyage, izvinio se svim jutjuberima sa naše scene u lajvu na Instagramu, a posle njegovog javnog obraćanja Baka Prase je rešio da mu očita lekciju u novom videu, koji je objavio na svom Youtube kanalu.

——————– Sponsored ——————–


Bogdan Ilić je prokomentarisao Mihajlovo izvinjenje i njegovu konstataciju u lajvu da ništa loše nije rekao o jutjuberima, kada je u emisiji "Amidži šou" izjavio da pesme "velikih zvezda" traju mnogo duže nego numere jutjubera.

– Ovo bi trebalo da je izvinjenje nakon emisije, kada je on skapirao da je rekao nešto loše protiv jutjubera. On je odlučio da se izvini, jer stvarno ništa loše nije mislio. Malo je ponizio jutjubere, stavio sebe u spotlajt, da on bude najjači   – rekao je Baka Prase.

Voyage je prilikom obraćanja fanovima istakao da ne bi trebalo sada da se izvinjava, na šta je Baka imao žestok odgovor.

– Trebalo bi da sa izvinjavaš za ovaj užasni pravopis. Ali po kom difoltu ne bi trebalo da se izvinjavaš? Ako ne bi trebalo da se izvinjavaš, onda nemoj da se izvinjavaš. On je siguran da je ovde u pravu i da ništa loše nije rekao u emisiji. On je rekao da jutjuberi nisu u rangu pevača, da su oni velike zvezde – dodao je Baka.



Popularni jutjuber je zaključio da ovo nije izvinjenje, kao i da je užasno, a onda je objasnio šta za njega znači "izvini".

– Izvinjenje važi kada ti znaš da si pogrešio i stvarno ti je stalo da ispraviš tu grešku i onda kažeš izvini, izvinite, a ne izvinite za šta god. Je li ste vi idoti, koji se nervirate bez razloga i ljutite na gluposti? Otprilike je tako nešto rekao – kazao je jutjuber.

Voyage je u lajvu ponovo konstatovao da muzika jutjubera i muzičara ne može da se poredi, što je Baku izludelo.

– Lik se izvinjava za ono što je rekao i onda dođe i istu stvar kaže u lajvu u kom se izvinjava. Meni nije jasno. Je li on za*ebava nas ili sebe? Ne mogu ozbiljno da ga shvatim – primetio je Bogdan.

Voyage je potom muziku jutjubera nazvao dečijom i okarakterisao je kao zabavnu posle čega je Baka reagovao.

– On nastavlja da priča isto, a izvinjava se za to što priča. Ja stvarno ne znam da li je on retardiran ili mu uopšte nije jasno šta je uradio – rekao je Baka.

Jutjuber je utvrdio da Voyage-u uopšte nije bilo krivo tada, a ni sada, nego tek kada je dobio "hejt" i kada su ljudi rekli isprozivaće te Baka Prase, bolje se izvini. 

Pogledajte Bakin novi video o Voyage-ovom izvinjenju:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz