Pretraži

NE ZNAM DA LI DA JE ZGROMIM: Rada Manojlović pobesnela zbog obnaženih slika koje je koleginica slala njenom dečku

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Pevačica Radmila Manojlović gostovala je u emsiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića zajedno sa Dženanom Lončarevićem i Darkom Lazićem.

——————– Sponsored ——————–

Rada je odgovarala na pitanja u igrici "Odgovaraj ili ogovaraj" u kojoj je morala da kaže koja koleginica se nabacivala njenom dečku Harisu Berkoviću.

  • Znaš koliko je imena, lete mi kao mušice u glavi. Haris jeste lep, nije što je moj, i bilo bi glupo da mu ne prilaze, ali jeste glupo jer znaju da je zauzet. Ali izgleda da zbog toga postane još interesantniji. Pisalo se za mnogo njih, ima i dve proverene za koje sam ja svojim očima videla. Jedna je poznata i popularna, druga je poznata ali nije popularna. Mi smo u super odnosima, zato što je moja taktika i politika "drži prijatelja blizu, neprijatelja još blize" – odgovorila je Rada i otkrila kakvu poruku je Haris dobio:


  • U poruci koju mu je poslala nije ništa pisalo… Nije bila obnažena skroz, videlo se sve što je trebalo da se vidi. Nisam tražila da obriše. To je iskočilo dok smo bili zajedno. Meni je to bilo zanimljivo, a sa druge strane čudan neki osećaj. Ne znam da li sam ljubomorna, luda, da li da je zgromim ili šta. Ostalo je na tome, koliko ja znam. Objašnjeno je njoj sve lepo, dotični joj je objasnio. Ona ne zna da ja znam.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedan jedini! @bojanvukadinov @sonjaignascenko_design @amigshow

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Sep 17, 2019 at 2:06pm PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz