Pretraži

„NE ŽELIM NIŠTA DA SILIM“: Mahrina otkrila detalje o ljubavnom životu, pa odgovorila na pitanje koje je sve zanimalo (FOTO)

Showbiz
0
MAHRINA
Foto: Instagram printscreen/mahrinaye

Međutim, čini se da je mlada pevačica svoje srce zatvorila. Poznato je da je Mahrina neko vreme bila u vezi sa jednim od osnivača i izvođača Generacije Zed, Henijem



Pre nego što su doživeli veliku popularnost, svoju vezu su često prikazivali na društvenim mrežama, a nakon raskida su više puta izjavljivali da su jedno drugom najveća ljubav. 

Ni Heni ni Mahrina nakon toga nisu javno pokazivali svoje partnere, te je pitanje da li su uopšte preboleli jedno drugo ili i dalje postoje neka osećanja. Oni su više puta navodili da su ostali u prijateljskim odnosima i da žele jedno drugom sve najbolje.

Mahrina je sada odgovarala na pitanje svojih pratilaca na Instagramu, od kojih se jedno ticalo upravo njenog ljubavnog života, a nekoga je zanimalo zašto pevačica dugo nema dečka.

Zato što sam čekala da naučim i shvatim kako je biti srećan sam sa sobom. Ne želim ništa da silim, osećam da će se to jednostavno desiti. Smatram da je devojkama koje se bave ovom profesijom teško da nađu srodnu dušu, kako zbog nerazumevanja i obima posla, tako zbog raznih predrasuda. Sužen je izbor svakako, ne možeš sa svakim da kliklikli – napisala je Mahrina.

Foto: Instagram printscreen/mahrinaye

Foto: Instagram printscreen/mahrinaye

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz