Pretraži

„NE ŽELIM DA MI NEKO ŠEFUJE“: Paula iskreno o tome zašto je napustila fakultet

Showbiz
0
Photo: Instagram/paula_hublin

Mnoge pratioce najviše zanima zašto se Paula odlučila na korak da napusti fakultet, a ona je opširnim odgovorom obrazložila kako je do toga došlo.



 – Zato što se nisam rodila da godinama sedim i učim po 17 sati dnevno da bih na kraju radila posao koji mi se ne radi i da mi ne daj Bože, neko šefuje i određuje život. Sve ovo što danas gledam je po mom mišljenju robovanje i klasična manipulacija jačih nad slabijima i neosvešćenima – iskreno je prokomentarisala Paula.

 Ona takođe smatra da njen život ne treba da se svodi na konstantno učenje, da bi neko na kraju radila nešto što ne voli.

 – I pritom da mi život prođe učeći nešto što me apsolutno ne zanima. Sve najbitnije što trebam znati o životu nisam naučila u školi ili na faksu, a na kraju krajeva danas je sve dostupno i možeš se uvek informisati. Fakultet mogu završiti i sa 50 godina – odgovorila je pevačica korisnicima društvene mreže Instagram i dodala da je završila Nadbiskupsku Klasičnu Gimnaziju.

Paula je takođe istakla i ko joj je bio najveća ljubav u životu, a ona je odgovorila sledeće:

 – Svaka mi je bila najveća u tom trenutku – napisala je pevačica koja najavljuje uskoro svoju novu deutsku pesmu.

Kada su muškarci u pitanju, zanosna brineta je navela neobične osobine koje je privlače kod muškaraca, a to su da je muškarac "nestabilan" i "oštećen".

Podsećamo, Hublinova je nedavno u našoj emisiji otkrila šta misli o Eleni Kitić.

 – – Elena je top. Jako je talentovana, lepa i zgodna i imam odlično mišljenje o njenoj karijeri – rekla je Paula i dodala da ne bi imala ništa protiv da sarađuje sa njom, ali da nije prikladno zbog cele situacije koja ih povezuje.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz