Pretraži

,,NE ŽELI DA DOĐE PO DECU“: Muž Tanje Savić izneo optužbe na pevačicin račun

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Poznato je već da je njen suprug Dušan Jovančević otišao u Australiju i poveo njihove sinove Đorđa i Maksima, a pevačica je nedavno dobila sporazum da ode po decu i vrati ih u Srbiju.



Međutim, kako mediji prenose Tanjin muž je istakao da pevačica navodno ne želi da ode po decu.

– Mislim da nema šta da se pričam. Sve je u redu, deca su tu. Tanja je u Srbiji i ne želi po decu da dolazi -napisao je navodno Dušan u poruci za "Alo".

Podsetimo, pevačica Tanja Savić već godinu prolazi kroz pravi pakao, s obzirom na to da sinove nije videla od marta meseca, te je zbog toga odlučila da tuži svog supruga.

– Konačno smo dobili dan za suđenje. To je 19. februar i ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko, tako da mi to daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobedi, jer živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu i mesto. Ne mogu da kažem da nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke – iskrena je bila Savićeva za naš portal-

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz