Pretraži

„NE ULAZIM U VEZU AKO OSOBA NEMA SVE ŠTO JA ŽELIM“: Sara Reljić otkrila detalje o novom dečku, pa progovorila o preseljenju u Australiju

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/sara_reljic.1

Kako se Sara do sada trudila da svoj privatni život sačuva daleko od očiju javnosti, te nakon veze sa reperom Vojketom, nije pokazivala svoje izabranike javnosti, ovu objavu sa dečko svi su shvatili kao nešto ozbiljno.



Pevačica je sada za Espreso otkrila nešto više o svom ljubavnom odnosu, s obzirom da se njen momak ne bavi javnim poslom i da živi u Australiji.

Iskreno, lepše funkcioniše kada smo zajedno, ali i kada smo razdvojeni pokušavamo da se sto više čujemo uprkos vremenskim razlikama. Veza na daljinu je mnogo teška i zahteva mnogo rada na vezi, poverenja i strpljenja, ali mi se dosta često i viđamo s obzirom na to da živimo na dva različita kraja sveta – rekla je Sara i otkrila da li joj je teško da bude verna s obzirom na to da ih razdvajaju hiljade kilometara.

Što se mene tiče meni uopšte nije teško da ostanem verna. Ja ne ulazim u vezu ukoliko ne mislim da ta osoba ima sve sto ja želim i sve što mi treba. A kad dobiješ to u životu onda ni nemaš potrebe za varanjem. Daljina mi ne predstavlja problem, a mislim da ljudima koji žele da varaju ni blizina ne predstavlja problem.

Sara je rekla nešto više o svojim planovima za budućnost, odnosno da li planira da se preseli u Australiju.

Australija je predivna zemlja. Skroz različita od Evrope i naše energije, kulture. Mogla bih da zamislim da živim tamo, ali samo pod uslovom da putujem često za Srbiju i Evropu, da vidim moju porodicu i odradim nastupe koje imam. Nije teško,već sad Nikola i ja putujemo svaki mesec gore-dole – rekla je ona za Espreso.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz