Pretraži

,,NE ULAZIM ODMAH U DRUGU VEZU“: Ruža Rupić otvoreno o svom ljubavnom životu (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Ruža je nedavno raskinula vezu sa kolegom Stevanom Sekulićem, što je otkrila za IDJTV krajem prošle godine, pa je pojedine interesovalo da li je uplovila u novu romansu.

– Nisam u novoj vezi, slobodna sam. Nisam tip koji ide iz veze u vezu. Mislim da bi mogao da uđeš u neki kvalitetan odnos posle prethodne veze mora da prođe neko vreme, inače ćeš uneti neke stvari iz prethodne u novu vezu. Onda posle od toga nema ništa – rekla je pevačica i istakla da joj lepo i da uživa dok je slobodna.

– Čovek ne mora da bude srećan samo u vezi, može vrlo da bude srećan i sam, što ja trenutno jesam – dodala je ona.



Jutjuberka je takođe dobila poziv za piće od fana.

– Što se tiče pića, ja ga pijem sa svojim prijateljima. Hvala na pozivu, ali mislim da ću otići na piće ipak sa najboljom drugaricom – završila je Rupićeva.

Podsetimo, Ruža je za IDJTV svojevremeno priznala da su se ona i Stevan rastali u skroz korektnim odnosima i da niko nikoga nije prevario, već da su shvatili da bolje funkcionišu kao saradnici.

Pogledajte novi "One on one" i saznajte kako je Ruža odgovorila na ostala pitanja: "Što je umislila da je JK?", "Da li je u svađi sa Dušanom Petrovićem?", "Je li se opet ugojila?", Je li ikad pomislila da se ofarba u drugu boju?", Šta misli, šta je ljudima iritantno kod nje pa pišu šta pišu?", "Da li je prebolela raskid sa Stevanom?", "Šta je najviše privlači kod momaka?" i "Iskreno kako je i šta očekuje od 2021?"

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz