Pretraži

„NE TREBA MI INSTANT SLAVA, HOĆU ISTRAJNOST“: Wajz otkrio kakvu karijeru priželjkuje (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Wajz je najpre govorio o tome kakvu karijeru priželjkuje, a kako je istakao, želi da njegove pesme budu hitovi, ali ne po svaku cenu. 



Definitivno mi nije cilj da izbacim tri pesme i da one postanu hitovi i da posle toga više mene nema. Spreman sam i pet godina da nemam hit, ako će posle pet godina značiti da ću ja 15 godina imati karijeru – rekao je on i dodao:

Ne treba mi uopšte ta neka instant slava i da u momentu bude dobro. Želim istrajnost na sceni, jer sebe u budućnosti vidim u poziciji na kojoj su i Darko, Teodora i Relja, da pomažem mladima – istakao je Luka.

Mladi takmičar IDJShow-a otkrio je da se muzikom bavi već četiri godine, odnosno da se njegovi počeci vezuju za srednjoškolske dane.

– U prvoj i drugoj godini srednje škole sam počeo sa namerom da pravim pesme. Tada sam imao klinački san, koji i nije baš realan.  Rešio sam da se prijavim za šou onog momenta kada je meni stvarno bilo dosta da izbacujem pesme i da to ima oko 1.000 pregleda. Hteo sam i planiram da radim na svojoj muzici – rekao je on i dodao da je njegova najveća vrlina iskrenost i unikatnost.

– Ja, kao i svi ostali kandidati smo jedinstveni. Ja sam i komplikovan, ali spreman sam da radim i 10 putra više od svih – poručio je Wajz.

 U najnovijem izdanju "IDJHOT"-a možete saznati i šta je Luka rekao o bivšim devojkama, da li je nekad bio povređen u ljubavi, da li u IDJSHow-u postoje simpatije,a opisao je i kako je izgledalo njegovo detinjstvo:


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz