Pretraži

,,NE SPAVAMO U ISTOJ SOBI“: Sofija Milošević otkrila u kakvom je odnosu sa Lukom nakon porođaja

Showbiz
0
Photo: Instagram/sofijamilo

Ona je u gostovanju u jednoj emisiji potvrdila da izgleda bolje nego ikad, otkrila čime se bavi u slobodno vreme, ali i da ne voli da je zovu dizajnerkom.

  • Ne volim da me zovu dizajnerkom, to mi nije struka. Samo imam osećaj za biznis, šopingholičarka sam i nekako znam šta žene vole. Samo sam poslovna žena – rekla je.

Novopečeni roditelji trenutno žive u Madridru, a ona je objasnila i kako zajedno provode vreme, ali i zašto ne spavaju u istoj sobi.

  • Stalno treniramo, on je neko ko mora da bude stalno aktivan. Non-stop je u pokretu, voli da se takmiči, svaki dan nam je takmičenje. Ne ljuti se čoveče, košarka, mora da pobeđuje. Luka se odlično se snalazi u ulozi oca, ali dobro, on je već otac, nije mu prvo dete. Poštedela sam ga toga da ga beba budi, pa spava u drugoj sobi – rekla je Sofija.


Luka i Sofija su punili naslovne strane svih medija kada se otkrilo da su u emotivnoj vezi, a manekenka se sada prvi put oglasila na tu temu i objasnila zašto su je toliko skrivali od očiju javnosti i kako se osećala kada su govorili da je ona kriva za fudbalerov raskid sa majkom njegovog prvog sina Davida.

  • Kada smo snimali zajedno emisiju, mi smo već tad bili zajedno, ali smo krili koliko god smo mogli. Jako je bila nezahvalna situacija, zato što je on dobio dete. Njegova situacija je bila komplikovana zato što nije sa tom devojkom već nekoliko godina, ali je to sve protumačeno na drugačiji način. Da ja razbijam brakove, a nikakvog braka nije bilo… Trudili smo se da sakrijemo što je duže moglo – objasnila je Sofija i dodala:

  • Mama me je zvala, ja sam od svih krila… On je imao sina, David je imao 4 meseca. Kako ja da objasnim svima celu situaciju sa njegovom bivšom devojkom? Znala sam da će to na kraju sve da bude kako treba. Drago mi je da se sve sredilo, da su se stvari iskristalisale – istakla je, a onda progovorila i o venčanju koje već duže vreme planiraju.

  • Već je trebalo da se uzmemo, ali ne želim ništa da radim na brzinu, i zbog ove korone ne može niko ni da mi prisustvuje. Ne bih ja veliku svadbu… – rekla je Sofija.

Ona se osvrnula i na svoj porođaj i isticanje da su za isti ona i Luka isfinansirali za porođaj basnaslovnu cifru.

  • Meni je to skandalozno, kada čitam, jer mi nismo uopšte takvi ljudi, ne razmišljamo na takav način. Ja sam dobila zdravstveno osiguranje preko Lukinog kluba i ništa nismo platili. Imala sam samo patronažnu sestru. Ljudi ovde su, po nekim klinikama, skuplje prošli nego ja. Nismo od onih koji se razbacuju, pogotovo u današnje vreme. Pomažemo koliko možemo, toliko ima bolesne dece… – zaključila je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz