Pretraži

„Odreagovao bih drugačije da nisam Vojaž“: Popularni reper otkrio sve o neprijatnoj situaciji u kojoj se našao, pa progovorio o drugoj strani slave

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od najpopularnijih repera mlađe generacije Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, progovorio je o drugoj strani slave, te otkrio neprijatnu situaciju u kojoj se nedavno našao sa svojom izabranicom.

Otkako je započeo svoju solo karijeru, Vojaževa popularnost ne prestaje da raste. Mladi izvođač iza sebe ima milionske hitove, a nedavno je nizom postupaka najavio dugoočekivani album. 

Poznato je da je reper miljenik publike, naročito kada se radi o devojakama iako je njegovo srce ukrala Tamara Kujačić, te da ga često prepoznaju na ulici i reaguju na njegovu pojavu.

Međutim on je nedavno, gostujući kod Cece Ražnatović na „Blic TV-u“ progovorio o drugoj strani slave. Vojaž je otkrio da je imao priliku da se nađe u neprijatnim situacijama, od kojih se jedna odigrala upravo dok je bio u društvu svoje devojke, zbog čega mu nije bilo svejedno.

„Ja sam muškarac, pa je meni malo drugačija tačka gledanja na to. Ono što mene na primer iritira je bezobrazluk. Taj neki ego momenat među muškarcima koji je meni neizbežan. Ja kao Vojaž, svoje ime sam izgradio na tome što umem i da se postavim, kamera me voli… Znači svestan sam ja svega toga i to verovatno izaziva neki rivalitet. Često se desi situacija, na primer, skoro se desilo, prolazim sa devojkom, idemo na piće i momci zaustave auto Fiat Punto, spušta prozor i dobacuje mi. Ja sam tu sa devojkom, nepristojno je, nije lepo, ali ja razumem zašto je to, verovatno hoće da ispadne bitan pred svojim prijateljima ili sebi da nahrani ego“, otkrio je on, pa dodao da on tada nije bio u situaciji da mu odgovori ili se odbrani.

Vojaž
Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

„To je mnogo zeznuta situacija, jer možda ja ne smem da odreagujem onako kako bih odreagovao da nisam Vojaž i zato što je tu moja lepša polovina. Toliko ima tu nekih stvari koje su povezane sa tim. Tako da mislim da je to generalno najveći problem, ne samo meni, nego generalno svakoj muškoj javnoj ličnosti taj neki prirodni rivalitet između muškaraca“, istakao je reper.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz