Pretraži

,,NE RASPADA SE GRUPA“: Ksenija otkrila zbog čega je uklonila objave sa Instagrama (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Naime, o ljubavnom životu Ksenije Knežević u medijima se dosta spekulisalo, a pevačica je za naše kamere otkrila da je sve u najboljem redu, i da uživa u vezi sa svojim dugogodišnjim dečkom.



Međutim, veliku pažnju izazvala je i kada je sa svog Instagram profila obrisala svoje objave, te se spekulisalo da je došlo i do sukoba između članica grupe, a naša redakcija kontaktirala je i njenog oca Kneza koji nam je otkrio da je imala problem sa hakerima, o tome smo detaljnije pisali OVDE, a evo šta sada pevačica kaže povodom ove teme.

– To sam ja njemu rekla (smeh). Mislim da je nemoguće hakovati profil koji je verifikovan. Nisam imala problem sa hakerima, jednostavno mi se nije svideo moj Instagram, ni te ispozirane slike, pa sam malo htela da promenim, samo eto do estetike mog Instagrama. Ne raspada se grupa, niti bilo šta tome slično – istakla je Ksenija.

O čemu smo pričali sa devojkama iz grupe Hurricane, ali i sa ostalim javnim ličnostima sa naše scene, pogledajte u novom izdanju emisije IDJHOT.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz