Pretraži

NE PRESTAJE DA PROVOCIRA: Nakon Bikovićevog odgovora, ponovo se oglasila Arina

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ arinavoloshina

Glumac Miloš Biković obratio se javnosti putem svog Instagram naloga, nakon što je njegova bivša devojka i plesačica Arina Vološina iznela niz intimnih trenutaka koji su opisivali godinu dana romanse.



Domaći mediji preneli su oštre reči ove mlade Ruskinje, a ubrzo se oglasila i Bikovićeva bivša devojka Barbara Tatalović, koja je podržala Arinu u javnom istupanju.

Glumac je ostao dosledan sebi, te je izbegao neprijatne scene, ali je u prepoznatljivom maniru prokomentarisao navode. Vološinoj se po svemu sudeći nije dopao njegov odgovor, te je sada podelila još jedan status, koji asocira upravo na našeg najtraženijeg glumca.

  • Lako je izgledati kao plemenita osoba. Rečima. Ispred kamera. Ali da biste bili plemeniti u običnom životu, sa ljudima koji vas vole samo tako, ne zbog filmova, morate biti oni, ne igrati ulogu. A plemenitost nije pozivanje nepoznatog starijeg, čoveka na zabavu. Život mi je još jednom dokazao da aktivnost, između ostalog, određuje čoveka. U sportu ste na prvi pogled, takvi, kakvi ste – takav je vaš uspeh. A gde igra dolazi do izražaja, tu je potpuna laž u životu. Bog je vaš sudija – napisala je plesačica.

Njihov raskid je aktuelan i na tviteru, gde se mogu pročitati oprečna mišljenja, pa dok jedni staju na stranu Arine, drugi čvrsto stoje uz srpskog glumca. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz